March 21, 2019, 12:11:45 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Cant Log in your Account? Need a new password? Go to support.gameclub.ph
 
Pages: [1] 2 3   Go Down
Print
Author Topic: [SOLUTION] This is How to fix CKI Error!  (Read 27607 times)
controversy
Member
**

Honor: +32/-11
Offline Offline

Posts: 255



« on: January 05, 2011, 07:36:15 AM »

Hope it will help other players fixing this problem when they encountered it..

Pls waych and enjoy. (sorry ym not a pro in video capturing/edititng but im sure it can help u)

<a href="http://www.youtube.com/v/WxCDAoXgR8c&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/WxCDAoXgR8c&rel=1</a>

 Grin
« Last Edit: September 02, 2012, 03:57:47 AM by [FM]Krazea » Logged

The ultimate measure of a man is not where He stands in moments of comfort and convenience,
But where He stands at times of challenge and CONTROVERSY.
Ellwe
Veteran
***

Honor: +192/-51
Offline Offline

Posts: 1332



« Reply #1 on: January 05, 2011, 05:07:31 PM »

Nice!!  Grin
Logged

Kite
Newbie
*

Honor: +0/-0
Offline Offline

Posts: 1



« Reply #2 on: January 05, 2011, 09:12:49 PM »

Sir, dati ko pa po ginawa yan, nakakalaro nga po ako kaso everytime na papatayin ko na computer ko and bubuksan ko na para maglaro na ulit ganun po ulit ang Problem cki read Failed (999999).
Logged
controversy
Member
**

Honor: +32/-11
Offline Offline

Posts: 255



« Reply #3 on: January 09, 2011, 08:28:52 PM »

Nice!!  Grin

thanks sir Grin
Logged

The ultimate measure of a man is not where He stands in moments of comfort and convenience,
But where He stands at times of challenge and CONTROVERSY.
snifit
Newbie
*

Honor: +0/-0
Offline Offline

Posts: 1



« Reply #4 on: January 17, 2011, 04:26:14 AM »

simply reinstall the client? it doesnt worked for me.
Logged
controversy
Member
**

Honor: +32/-11
Offline Offline

Posts: 255



« Reply #5 on: January 18, 2011, 10:41:38 PM »

u dont have to re install the client, just uninstall first the gameclub launcher, then, u will use the wow client to re install it, after u re install the game club laucher, u can cancell the installation of wow client.
Logged

The ultimate measure of a man is not where He stands in moments of comfort and convenience,
But where He stands at times of challenge and CONTROVERSY.
lordarcas
Newbie
*

Honor: +0/-0
Offline Offline

Posts: 44



« Reply #6 on: January 25, 2011, 02:29:47 PM »

A good way to prevent this is to always have a Back Up Copy of GameClub Launcher Folder.

By the way this usually happens when you try to Run the client but your internet connection is either intermittent or down. So before running your client make sure your Internet connection is fully operational.
Logged
controversy
Member
**

Honor: +32/-11
Offline Offline

Posts: 255



« Reply #7 on: January 26, 2011, 07:50:39 AM »

A good way to prevent this is to always have a Back Up Copy of GameClub Launcher Folder.

By the way this usually happens when you try to Run the client but your internet connection is either intermittent or down. So before running your client make sure your Internet connection is fully operational.

tama Grin
Logged

The ultimate measure of a man is not where He stands in moments of comfort and convenience,
But where He stands at times of challenge and CONTROVERSY.
ZhyperQueen
Guest
« Reply #8 on: February 05, 2011, 11:57:11 AM »

try to restart CPU.,if not still working ask here^^
Logged
grifterpot
Newbie
*

Honor: +0/-0
Offline Offline

Posts: 14



« Reply #9 on: February 14, 2011, 09:48:28 AM »

dali lang yan sir click mo start tpos run type mo regedit hanapin mo hkey_local_machine tpos under it software under it mygame delete mo lang yan tpos double mo ulit shortcut ng wow mo hayaan mong DL ng sarili nia follow instruction lang. whala ok n ulit.... Shocked
Logged
werty4
Newbie
*

Honor: +0/-0
Offline Offline

Posts: 8



« Reply #10 on: March 04, 2011, 11:01:03 AM »

dali lang yan sir click mo start tpos run type mo regedit hanapin mo hkey_local_machine tpos under it software under it mygame delete mo lang yan tpos double mo ulit shortcut ng wow mo hayaan mong DL ng sarili nia follow instruction lang. whala ok n ulit.... Shocked


ahaha uu pede rin
Logged
emman1989
Newbie
*

Honor: +0/-0
Offline Offline

Posts: 9



« Reply #11 on: March 21, 2011, 04:14:53 PM »

hmm gnwa  qna po ung re install Gameclun Launcher PH then insall ulit ..
ayaw pa den e failed to Global Cki paden xa..huhu
nid help po xD
Logged
[WC]pokekeke
Veteran
***

Honor: +56/-34
Offline Offline

Posts: 835


women seems wicked wen ur unwanted


« Reply #12 on: March 25, 2011, 11:21:14 AM »

baka naman mahina ang net m po kaya untill now yon p din ang nirereklamo.. kasi nagkakaroon ng global cki n yan n reklamo client ko kapag mahina net connection ko lng
Logged

enjianne18
Newbie
*

Honor: +0/-0
Offline Offline

Posts: 4


PSF*SaiYan /i<3KyokoEnji


WWW
« Reply #13 on: April 07, 2011, 07:28:38 PM »

Galing Cheesy
ganyan din dati yung instruction ng GM saken and gumana naman Smiley)
Additional question po..Gagana din to sa sf right?
Logged



IGN:SaiYan
 ->annetukin*
RANK: Brig.General
SF.WeaponsOfWar.iDate.Crossfire player
mc13henry
Newbie
*

Honor: +0/-0
Offline Offline

Posts: 8



« Reply #14 on: April 10, 2011, 09:35:11 AM »

sir ask lang po... kapag po run kuna wow bakit kapag nasa loading screen napo sya namamatay no error msg? ty
Logged
Pages: [1] 2 3   Go Up
Print
Jump to: